Дали не са бутнали честотата на процесора малко нагоре в новата версия ?
Щом твърдите ,че е по-бърза.
Firmware 2.2 и iTunes 8.02 са вече факт внимателно !!!
Re: Firmware 2.2 и iTunes 8.02 са вече факт внимателно !!!
Много е вероятно. В процесора има доста запас. Това обаче би трябвало да се отрази на батерията, а аз за сега не съм усетил.
От къде да гледам това Street View, чрез коя програма и къде да ровя, че да го намеря?
В Maps приложението е добавено като опция, но в БГ нещо май ще се разминем с тази екстра.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
iPad 2 3G 64 GB
Влизаш в Maps, кликваш да те намери или написваш адреса който те интересува, кликваш на " Replace Pin " и след това в ляво на топлийката върху фигурката. Страхотно е. България скоро няма да го има, но с новия FW 2.2 можеш да търсиш адрес в България на български и работи много добре.Raptole написа:От къде да гледам това Street View, чрез коя програма и къде да ровя, че да го намеря?
Аз и със 2.1 си търсих адрес в България на български и работеше добре (а съм сигурен че не съм бил само азDDonev написа:Влизаш в Maps, кликваш да те намери или написваш адреса който те интересува, кликваш на " Replace Pin " и след това в ляво на топлийката върху фигурката. Страхотно е. България скоро няма да го има, но с новия FW 2.2 можеш да търсиш адрес в България на български и работи много добре.Raptole написа:От къде да гледам това Street View, чрез коя програма и къде да ровя, че да го намеря?

iPhone 3GS 16GB Black BG / FW3.1.2 JB
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]