Iphone 3gs 32gb vs Nokia n97
Iphone 3gs 32gb vs Nokia n97
Здр кой телефон бихте ми предпоръчали от 2та.Надявам се че като пиша в iphone форум няма да има хора само за него.Аз съм фен на нокия сега съм с н96 , но н97 ме разочарова и мн повече ме радва iphona и съм се насочил към него?!
Re: Iphone 3gs 32gb vs Nokia n97
Правилно си се насочил.Нокията с това странно отваряне... много нежна пластмаса и трябва много да внимаваш как ще боравиш с нея.Докато моя iPhone 3G 16GB е падал 100 пъти и има само леки драскотини,така че вземай iPhone особено щом е 3GS и не се замисляй.После ще разбереш предимството му пред нокия.Аз бих заменил моя iPhone само с................................................новия iPhone.Toвa e. Дано съм ти бил полезен....Пък и операционната система на iPhone е светлинни години пред Nokia...Абе въобще..........
Не много хората(освен тези които рабират) си дават сметка че в основата на iPhone е MAC OS която е операционна система на 20 - 30 години. Тя пък е базирана на UNIX - поинтересувай се малко да разбереш какво е. Сиреч, най-добрата мобилна ОС. Удобна лесна, стабилна, бърза - още повече на 3ГС.
Симбиана е със годииини назад - грозен неудобен - а да не говорим за апликацийте които се правят непрестанно за айфон. Общо взето със 3ГС вече - почти няма нещо което да му липсва на айфона.
Изборът не ми се струва особено труден...
Симбиана е със годииини назад - грозен неудобен - а да не говорим за апликацийте които се правят непрестанно за айфон. Общо взето със 3ГС вече - почти няма нещо което да му липсва на айфона.
Изборът не ми се струва особено труден...
Всички ще те насочат към iPhone но преди да се изръсиш за новия модел прегледай интернет за оплакванията от него.Предимно са свързани с прегряване от което на някой от телефоните с бели панели им се сменя цвета на розово или кафяво. От ябълките обясняват че не бива да се слуша музика докато телефона е на слънчева светлина или на топло като цяло...може да почне и да се изключва...
Изчакай да видим дали ще решат проблема по някакъв начин(промяна на материала на панела и др), макар че от Apple нямат традиции да си признават грешките и да ги коригират в едно поколение.
Голяма дилема е кой модел да си вземеш добре че не ми е на главата
Успех
Изчакай да видим дали ще решат проблема по някакъв начин(промяна на материала на панела и др), макар че от Apple нямат традиции да си признават грешките и да ги коригират в едно поколение.
Голяма дилема е кой модел да си вземеш добре че не ми е на главата

-
Нокиа н97 разбирасе...
-
Tи тъб ли си или да?Тук май се указа неподготвен!Явно си нямаш грам понятие от телефони.И каде може да сравниш симбиан с ифон ОС...Симбиана е една от най-добрите и предпочити операциони системи в цял свят...Как iPhone е светлинни години пред Nokia като до преди 1 месец iPhone нямаше копи и пеист... iPhone е една от най-ограниените ОС!!!ediakov написа:Правилно си се насочил.Нокията с това странно отваряне... много нежна пластмаса и трябва много да внимаваш как ще боравиш с нея.Докато моя iPhone 3G 16GB е падал 100 пъти и има само леки драскотини,така че вземай iPhone особено щом е 3GS и не се замисляй.После ще разбереш предимството му пред нокия.Аз бих заменил моя iPhone само с................................................новия iPhone.Toвa e. Дано съм ти бил полезен....Пък и операционната система на iPhone е светлинни години пред Nokia...Абе въобще..........
Леко само с речника!
Взимай iPhone 3GS и не се замисляй. Ще се радваш на все нови възможности години наред. Няма да те е яд когато Apple пуснат нов модел, защото едва ли ще го различиш от твоя. Ще можеш да правиш много повече и по-невероятни неша с телефона си и то на по ефтина цена. Ще можеш и да пишеш интелигентно на Български.
Ще ти е по удобен по копактен и по издръжлив на повреди от Нокиата.
И най-важното. Дори години след като си го взел, няма да искаш да се разделиш с него (говоря от 2г личен опит)
И най-важното. Дори години след като си го взел, няма да искаш да се разделиш с него (говоря от 2г личен опит)
iPhone 4 16GB with firmware 4.2.1 [NO JB]
Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard
Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard
kristiyan0104 получи БАН за грубо отношение и лош език. Подобни изказвания и изстъпления изобщо НЯМА да се толерират. Изхвърча се ДИРЕКТНО и ЗАВИНАГИ.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
name:Kristiyan
city:Yambol
Kакво да кажа.Аз от толкова години ги ремонтирам телефоните-age:14 ама нищо.
city:Yambol
Kакво да кажа.Аз от толкова години ги ремонтирам телефоните-age:14 ама нищо.
ами да и е доста по бърз на нокия последните модели са бавнички... но все пак ако има ъпдате на 3гс и да се оправят бъговете ще е перфектно.
Аз още от първата си "Нокия 6600" мога да пиша на български, но на теб явно не само интелигентността, но и езиковата култура ти куцатlantinian написа:Ще можеш да правиш много повече и по-невероятни неша с телефона си и то на по ефтина цена. Ще можеш и да пишеш интелигентно на Български.

Според мен всеки който не е ползвал iPhone не знае какво е изпуснал!Аз ползвам iPhone 3G.За мен няма нито един телефон който може да се сравни с него!Това не е просто телефон,а си е цял компютър от което следва че трябва да си малко наясно с компютрите,за да можеш да му използваш капацитета!Този телефон не е така простичък,като всички останали с готовите приложения за Bluetooth,MMS и някой други.Искам да кажа,че много от нещата се инсталират допълнително.Новия 3GS е по добре в това отношение,а и е доста по бърз.Мен ако питаш изобщо не бих се замислял за друг телефон,а ако си забелязал много фирми от цял свят все се опитват да създадат нещо подобно но iPhone,но за сега без успех!
Аз също имам 6600 и мога да пиша на български, ама човекът каза "интелигентно", а не да се тормозиш за една буквичка да щракаш 4 пъти 
Дзвере, благодаря ти за спасението с Кристиян. Трябваше..

Дзвере, благодаря ти за спасението с Кристиян. Трябваше..
България над всичко!