Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
@ intruder не трябваше да бързаш, може да се появи ключ в близки дни.Даже victor11 спомена нещо, че бил го отключил за постоянно, но няма значение.И аз много се радвам, че наистина работи чудесно.
Как да го ползваме завинаги приложението без ключ?
Много просто! Инсталирате си го от Cydia! Ще ви активира iBlueNova за 15 дни! Когато изтече го махате от Cydia
инсталирате .deb файла който съм дал в горният ми пост С ТЕРМИНАЛ ! Така може колкото искате пъти докато не се появи ключ
Не ми намира телефони забелязах че в Settings не мога да пусна Bluetootha и от SBSettings също, реснах телефона и стана за малко но докато отворя BlueNova и се изключи пак - някакви идеи
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
gogosim написа:Не ми намира телефони забелязах че в Settings не мога да пусна Bluetootha и от SBSettings също, реснах телефона и стана за малко но докато отворя BlueNova и се изключи пак - някакви идеи
Не съм го тествал все още ако го е пробвал има желание да пише резултатът
п.с. постнах го в другата тема ако решите че не трябва да го има и тук може да ми изтриете поста.
п.с.2 тествах го работи при мен 3гс 3.1.2 фърм
MacBook Pro Mid-2012 OS X 10.8.1 iPhone 4 32gb Black iOS 5.1.1 JB FU Apple TV 2 iOS 5.0.2 iPhone 3GS 32gb Black iOS 4.2.1 (new boot) Replacement DEAD iPhone 3GS 32gb Black FW 3.1.2 (old boot)DEAD iPod Classic 120gb Black
Аз пък си го инсталирах от репото на BeYouriPhone и мога да кажа, че съм много доволен от това приложение. Приема и изпраща файлове без проблеми.
Тествано на 3G 3.1.2
Извинявам се за глупавия въпрос, ама като получиш нещо, къде го търсиш?
Иначе .deb фаила работи.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!