Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Постоянно ми излиза тази прозорец . Не може да презапише фаил ли не мога да го разбера . Влязах в дирикторията изтрих го сега го няма и пак същото .
Някакви идеи .
Ами това правя но не ми дава да инсталирвам . Излиза ми постоянно това . Искам да инсталирам approck но май със всичко е така което се опитвам да инсталирвам през сидия .
Намери Rock като .deb файл, сложи го примерно в директория /tmp на телефона и изпълни следната команда от терминала, като трябва да си в директория /tmp, за да не пишеш пътя (в примера го давам като Rock.deb - или го преименувай така или изпиши името, с което идва):
Терминала ми идва с dtunes и нещо май не ми върви на 4.0 !
Ще погледна в сидия за нова версия но щом не ми излиза в ъпдеитите може и да няма .
Еми намерих го в сидия, но първо реших да изтрия стария ... и пак същото . Първо иска да инсталирва rock и след това да трие терминала .
като ти поиска парола, въвеждаш alpine (това е паролата по подразбиране, ако не си я променял).
След това пишеш останалото, както съм го дал, без това sudo отпред.