Колко трафик точи горе долу слушането на онлайн радио?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
keeponrollin

Колко трафик точи горе долу слушането на онлайн радио?

Мнение от keeponrollin »

Ами сега в тарифния план ще имам 512мб преди да ми падне скоростта(и тогава ще е трудно да се слуша онлайн радио) и ме интересува един час на това примерно http://itunes.apple.com/bg/app/radio-1- ... 89435?mt=8 колко трафик ще глътне?

Също така може да ми дадете някой линк за подобни апп-ове с радиа, които да не точат много трафик.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Аватар
donpeev

Re: Колко трафик точи горе долу слушането на онлайн радио?

Мнение от donpeev »

Аз в момента съм с изтекла максимална скорост, и слушам радио без да насича въобще... - радио Вероника от App store
За едно радио за PC варира от 64-128 кбпс ... а понеже е за телефон може и по малко да е. За справка след изтичането на ограничението скоростта ти пада на 128 кбпс!
iPhone 6+
mihailks

Мнение от mihailks »

С 12 около 600-700 минути ще можеш да слушаш. Аз съм с tunein и си взима по 8-900 кб на минута.
Iphone 3G 16gb
http://www.clixsense.com/?3885700 Най-добрият PTC сайт. Печеленето на някой лев допълнително на никой не е излишно.
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Аз съм много доволен от мобилния Нет на Виваком. Както колегата съм на 500мб силен и после слаб, да ви кажа почти не се усеща разликата в обикновенните задачи. Вече за Youtube и други благинки бавно се случват нещата. Виж радио не съм пробвал, ще опитам. Интересно ще е да се пробва и бТВ или Нова как се точат на слаб трафик, качеството на потока не е кой знае колко добро.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Публикувай отговор