Как се трият wallpaper-и?
Как се трият wallpaper-и?
Вероятно има такава тема някъде из форума, но за жалост не успях да я намеря... Та въпросът ми е: как могат да се трият уолпейпъри и изобщо възможно ли е?
Poison...
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Re: Как се трият wallpaper-и?
Триеш този файл:
Код за потвърждение: Избери целия код
/private/var/mobile/Library/LockBackground.jpg
А къде се намира този файл /да ме прощавате... но досега винаги един приятел ми е правил всички подобни неща и сега като го няма изобщо не мога да се оправям xD/?
Poison...
Очевидно се намира... в телефона. Джони ти е написал в "Код:" тага пътят до него...
Можеш да стигнеш до него с WinSCP от компютъра (има тема за използване на програмата) или с файл мениджър за телефона (не знам с кой фърмуер си, така че не мога да предложа конкретен файл мениджър).
п.п.
Един съвет: научи се да не разчиташ на приятели, ако желаеш работата ти с iPhone да е пълноценна. Вземи да почетеш повечко, материята не е чак толкова трудна, а във форума има МНОГО полезни теми, написани разбираемо дори за най-големите лаици.
Можеш да стигнеш до него с WinSCP от компютъра (има тема за използване на програмата) или с файл мениджър за телефона (не знам с кой фърмуер си, така че не мога да предложа конкретен файл мениджър).
п.п.
Един съвет: научи се да не разчиташ на приятели, ако желаеш работата ти с iPhone да е пълноценна. Вземи да почетеш повечко, материята не е чак толкова трудна, а във форума има МНОГО полезни теми, написани разбираемо дори за най-големите лаици.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Мерси =)... Малко всичко на китайски ми звучи, но лека полека се надявам да се науча...
Poison...
- Tomi_m
- Обратна връзка:
Може ли само да помоля да не се използва Bold без основание. 10х
В случая се отнася за @Стаси
В случая се отнася за @Стаси
iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB