Backup & Restore

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
didol123

Backup & Restore

Мнение от didol123 »

Здравейте приятели.Не знам дали това е правилната тема,но съм нов във форума и не съм много запознат кое,къде,какво и т.н. и се извинявам,ако пиша в грешната графа.
Та дилемата ми е следната.Имам iPhone 6 Space Gray.Приятелката ми също си взе 6-ца,но златна тъй като много и харесваше в началото.След 2 седмици ползване обаче реши,че вече не и харесва и поиска да си ги разменим.Интересува ме възможно ли е да направя пълен backup и restore от един компютър и на двата телефона? Т.е да кача моите приложения и т.н на нейния телефон,и обратното - нейните неща на моя,като ползвам един и същ iТunes акаунт на един компютър.Ако е възможно,бихте ли ми казали как,тъй като съм използвал iTunes-а само за качване на музика и нямам никаква представа как се прави backup през него.
Благодаря предварително. :)
iPhone X Space Gray 64 GB
Аватар
gorgior

Re: Backup & Restore

Мнение от gorgior »

Възможно е да го направиш, но трябва двата телефона да са с различни имена. Примерно :Lilis iPhone и Didos iPhone. Така ще можеш да направиш два различни бек ъп-а. Разгледай менюто на iTunes и ще се ориентираш. Няма нищо сложно. Ако имаш въпроси питай тук в темата ще ти отговоря когато мога.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
didol123

Re: Backup & Restore

Мнение от didol123 »

Благодаря за бързия отговор.Тези дни ще го пробвам,тъй като съм малко зает и нямам толкова време и ще пиша до къде съм я докарал. :))
iPhone X Space Gray 64 GB
Публикувай отговор