Въпрос относно 6S
Въпрос относно 6S
Добър ден, скоро ще ми се отвори възможност да си закупя нов телефон. Прекалено много се двуомя между s7 и 6s. Гледал съм и съм чел много относно двата телефона, но искам да попитам нещо потребители тук, които вече го имат. Може ли от вашият личен опит да ми кажете от какво не сте доволни от 6s, лични впечатления и неща, които ви дразнят във вашето ежедневие. Благодаря предварително 

Re: Въпрос относно 6S
С Айфона нищо не ме дразни,въпрос на избор..и също да си в час с Ейпълския софтуер,ако ти е за пръв път е малко тегавоpsychotiq написа:Добър ден, скоро ще ми се отвори възможност да си закупя нов телефон. Прекалено много се двуомя между s7 и 6s. Гледал съм и съм чел много относно двата телефона, но искам да попитам нещо потребители тук, които вече го имат. Може ли от вашият личен опит да ми кажете от какво не сте доволни от 6s, лични впечатления и неща, които ви дразнят във вашето ежедневие. Благодаря предварително

InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
Благодаря за отговора.Hack666 написа:С Айфона нищо не ме дразни,въпрос на избор..и също да си в час с Ейпълския софтуер,ако ти е за пръв път е малко тегавоpsychotiq написа:Добър ден, скоро ще ми се отвори възможност да си закупя нов телефон. Прекалено много се двуомя между s7 и 6s. Гледал съм и съм чел много относно двата телефона, но искам да попитам нещо потребители тук, които вече го имат. Може ли от вашият личен опит да ми кажете от какво не сте доволни от 6s, лични впечатления и неща, които ви дразнят във вашето ежедневие. Благодаря предварителнома че свикнеш,не бих си заменил Айфона дори за Верту
здравейте ,
изтрих си иконата my home от началния екран и не знам как да си е изнеса отново идеи някой ако знае?6s plus
изтрих си иконата my home от началния екран и не знам как да си е изнеса отново идеи някой ако знае?6s plus
Търси в Апптор-а
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
не го намирам в аппстор-а а като натиснах delete ми каза че изтрива само иконата не цялото приложение за тва си мисля че би трябвало да може да си е изнесе човек пак до началния екран