въпрос относно закупуването на iphone 5s
въпрос относно закупуването на iphone 5s
Здравейте, интересуваме следното: Ще купувам един айфон 5S, всичко му е изрядно освен това че при разговор екрана не загасва докато е до ушото (сещате се как трябва да си гасне), това нещо лошо ли е? Имам предвид голям проблем ли е ?
- Ivan_vylka
Re: въпрос относно закупуването на iphone 5s
За да не работи този сензор, значи най-вероятно дисплея е сменен и то некадърно сменен с НЕоригинален. Защото ако беше сменен с оригинален в официален сервиз нямаше да го оставят неработещ сензора. А само сензора да се развали без да е сменян дисплея не ми се вярва. По-добре виж за някой друг, гледай всичко да работи и не прави компромиси. А иначе докато говориш с активен дисплей може да натиснеш неволно някоя опция при допира с лицето ти, да затвориш, да набереш нещо друго и т.н.
iPhone 11
По-голям проблем е да не натиснеш нещо с ухото, че дори можеш без да искаш да затвориш/набреш друг по време на разговор, да спреш микрофона, да пуснеш високоговорителя и т.н.
Предполагам, че ще го купуваш втора ръка, но може би са му сменяли дисплея и е сложено някакво менте, което няма отвор за сензора или другия вариант да е събрал прах в сензора и затова да не работи.
Предполагам, че ще го купуваш втора ръка, но може би са му сменяли дисплея и е сложено някакво менте, което няма отвор за сензора или другия вариант да е събрал прах в сензора и затова да не работи.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Няма да е тоя, щом може да е с менте екран, благодаря много колеги за съдействието, ще пиша като взема нещо и ще ви го покажа 

Здравейте, пак съм аз, направих си icloud акаунт, но брат ми като имаше такъв имаше към 5-6 ГБ пространство, пък аз имам само 1 - вижте снимка - http://store.picbg.net/pubpic/EE/33/fb4 ... 2aee33.png
И също така ме интересува дали ще има някакъв проблем като въведа акаунта в iphon-a ми, защото съм си го направил акаунта през компютър (не е MAC) и не съм въвеждал никакви данни за кредитни карти по простата причина, че нямам такива а и не искам да си въвеждам такива данни по принцип?
И също така ме интересува дали ще има някакъв проблем като въведа акаунта в iphon-a ми, защото съм си го направил акаунта през компютър (не е MAC) и не съм въвеждал никакви данни за кредитни карти по простата причина, че нямам такива а и не искам да си въвеждам такива данни по принцип?
Няма да имаш проблем.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
добър вечер отново колеги, взех 5s изряден , на тънка цена, но имам един въпрос - трябва ли да се притеснявам че хоум бутона не се натиска, имам в предивд не е като при обикновенна петица да се натиска, в смисъл такъв той си работи, пръстовия работи всичко е окей но не се натиска ?
Как работи, па се не натиска?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Ми работи си, пръстовия отпчетък ми чете пръста, отключва се, като го натисна два пъти отваря там мултитаскинга кои прилжения са активни, махам си ги - абе всичко си работи как тряа', копчето не се натиска като копче..само на лек допир и си върши работата, което за мене си е по-яко де, ама дали няма нещо да му стане? даже одеве му сложих 10.2.1 и няма ник'ви проблеми
Settings > General > Accessibility > Home Button > изключи Rest finger to Open
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
Хаби ли много батерия тази опция която казваш, като е включена ?
PS: изключена беше, а трябва ли да бъда притеснен за това че копчето не се натиска? смисъл върши ми работата която трябва само, че ми е чудно..
PS: изключена беше, а трябва ли да бъда притеснен за това че копчето не се натиска? смисъл върши ми работата която трябва само, че ми е чудно..
- Ivan_vylka
Опцията служи да не трябва да се натиска два пъти бутона за отключване или при светнал екран само с отпечатъка да се отключва, а да не се натиска.
А иначе не е нормално да не "щрака" бутона, но щом върши работа, на тоя етап не се притеснявай. Не е сменян, защото ако беше, нямаше да работи пръстовия отпечатък.
А иначе не е нормално да не "щрака" бутона, но щом върши работа, на тоя етап не се притеснявай. Не е сменян, защото ако беше, нямаше да работи пръстовия отпечатък.
iPhone 11
Знам, че нямаше да работи, преди малко си въведох пръстовия отпечатък и съм я включил тази опция, за да не натискам два пъти, като докосна лекичко копчето с пръста се отключва - аз това исках, но въпроса ми е относно тази опция Rest finger to Open - хаби ли много батерия когато е включена?
- Ivan_vylka
Няма причина да хаби батерия. Просто е за удобство, на който както му харесва да си отключва телефона
Това си е един вид начина на отключване от iOS 9.

iPhone 11
Ами аз си го направих като докосна леко бутона с пръста да ми се отключва, че вчера нещо не можах да си направя отпечатъка и с кода постоянно ми писна на ..
Благодаря ви за съдействието, а какво важно трябва да знам относно 5s колеги защото съм имал айфон последно преди 2-3 години и той беше 4, има доста промени..
Благодаря ви за съдействието, а какво важно трябва да знам относно 5s колеги защото съм имал айфон последно преди 2-3 години и той беше 4, има доста промени..