въпрос относно зарядно за 5s
въпрос относно зарядно за 5s
добър вечер колеги - директно на въпроса - от къде мога да си закупя оригинално зарядно, че много ментета, много нещо..
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
iPhone SE 32GB
Re: въпрос относно зарядно за 5s
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
оттук няма да е със сигурност, но иначе благодаря 
Може ли някой да ми каже как да различа фалшивите аксесоари от оригиналните, намерих една статия в сайта на епъл, но е на английски..

Може ли някой да ми каже как да различа фалшивите аксесоари от оригиналните, намерих една статия в сайта на епъл, но е на английски..
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
iPhone SE 32GB
- Ivan_vylka
Оригиналните са скъпи, това е положението. Ако държиш на оригинални - техноверигите, iStyle, Dice и такива подобни официални реселъри. Но на половин цена ако някой те уверява че е оригинално, не е!
iPhone 11
-
Не живея в България и заради това не знам дали мнението ми е меродавно, но можеш да отидеш в Apple Store в Техномаркета на Цариградско Шосе. Не знам точно кой номер се води, но се намира до хипермаркета "МЕТРО". Аз от там си бях купил два чифта слушалки и мога да потвърдя, че бяха оригинални. Бих се изненадал ако нямат и зарядни понеже какви ли не щуротии имаха.
Разбира се, цените ще са височки. Преди 2-3 години си бях взел кабел за зареждане от eBay за Петицата ми и все още си зарежда, няма съобщения за грешки, няма изгорели батерии, няма нищо. Но аз лично бих ти препоръчал Apple Store и оригинален продукт. Винаги съм бил на принципа, че евтиното излиза скъпо и досега не ме е подвеждал
Разбира се, цените ще са височки. Преди 2-3 години си бях взел кабел за зареждане от eBay за Петицата ми и все още си зарежда, няма съобщения за грешки, няма изгорели батерии, няма нищо. Но аз лично бих ти препоръчал Apple Store и оригинален продукт. Винаги съм бил на принципа, че евтиното излиза скъпо и досега не ме е подвеждал

iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
И аз препоръчвам от DICE, няма как да сбъркаш оригиналните, просто казваш че искаш оригинално зарядно и ти дават. Оригиналните зарядни са ок и е препоръчително да се ползват, обаче оригиналния кабел Lightning to USB Cable (1 m) за мен е некачествен, прекалено бързо се износва и къса (преди бяха здрави и не се късаха), затова си поръчах от ebay по дълъг и с плетка.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)