Iphone 7 32ГБ на 1 ден със изгорял пиксел Българската работа
Iphone 7 32ГБ на 1 ден със изгорял пиксел Българската работа
Вчера закупих от Технополис Айфона 7 и днес го рацъках хубаво направи си Облак всичко ок.. на други цветове не се личи но на Черно се вижда една малка малка бяла точица която все пак е неприятна, отидх в технополис, те ми казаха че щом съм пуснал 1 път вече Icloud нямат право да го сменят с нов телефона а да се обърна към креатив център... дори звъннаха веднага там.. и какво те искат да го оставя за 1 седмица а аз искам да му се радвам не съм от София... има ли начин сам да си оправя пиксела или да се примиря подяволите и така.
Re: Iphone 7 32ГБ на 1 ден със изгорял пиксел Българската работа
Според мен не се примирявай и го прати, дал си една торба пари.
Днес пак ходих в Технополис исках си парите те ми казаха така:
Господине Активирали сте системата иколд и вече телефона е ползван няма как да ви върнем парите ужас ебаси смотаното тогава няма смисъл от 14 дни връщане на стока мошенници
Господине Активирали сте системата иколд и вече телефона е ползван няма как да ви върнем парите ужас ебаси смотаното тогава няма смисъл от 14 дни връщане на стока мошенници
- Ivan_vylka
14 дни право на връщане имаш само и единствено при онлайн покупка, не и при покупка на място. Това важи при всеки един български магазин. Изчакай да минат празниците и си занеси телефона в сервиз, не си първият, нито последният, на който ще се падне дефектна стока, за това са гаранциите.
iPhone 11
Остави го в Магазина от където си го купил. Те са задължени да ти го сервизират. С облак без, облак имаш гаранция. Алклоуд се слага и се маха. Зарежи ги какво ти говорят и искай да ти го оправят. Ама не ти да се обръщаш към Криейтив, а те да се оправят.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
И от мен съвет ,така или иначе ще ходи апарата на сервиз ,изключи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Find My iPhone защото няма да го сервизират казвам го от опит.
продадох го и си взех Iphone 5Se от AiStyle и сега сложих протектор и има черни точици не го оглдех хубаво и ме е яд нз дали са прашинки или пиксели светих с фенерче отгоре и на огасен телефон някой се виждат бели точки .
То така лепиш прашлива пласмаса на екрана после гледаш за пиксели.....и 7-цата ако си я гледал така нищо чудно
"В заглавието на темите излагайте същността на проблема си, а не дълбочината на вашите страдания."
От 7 на 5 страшна врътка ,макар ,че 7 ти бе гаранционен хахахаха.Бравоfilipvv написа:продадох го и си взех Iphone 5Se от AiStyle и сега сложих протектор и има черни точици не го оглдех хубаво и ме е яд нз дали са прашинки или пиксели светих с фенерче отгоре и на огасен телефон някой се виждат бели точки .

Това не го очаквах аххахаfilipvv написа:продадох го и си взех Iphone 5Se от AiStyle и сега сложих протектор и има черни точици не го оглдех хубаво и ме е яд нз дали са прашинки или пиксели светих с фенерче отгоре и на огасен телефон някой се виждат бели точки .
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD