Когато телефона е в такова положение: http://prikachi.com/images.php?images/431/9299431S.jpg
Като сбъркам 3 пъти.. и изключа телефона дали ще имам право на още 3 грешки или ще ми даде да го свържа с iTunes ?
Въпрос - Забравена парола
Re: Въпрос - Забравена парола
Ще ти даде "таймер" с обратно броене, след който ще можеш да опиташ пак, но с всички изминали грешки времето се увеличава.
Отделно, ако "собственикът" е сложил опцията след 10 неуспешни опита да я разгадаят да заличи всичко на телефонната памет ... ще пиеш студена вода.
Отделно, ако "собственикът" е сложил опцията след 10 неуспешни опита да я разгадаят да заличи всичко на телефонната памет ... ще пиеш студена вода.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
еми като иэключа телефона и пак го включа ще стане ли да ми даде още 3 опита и след това още 3 опита докато улучим паролата ще стане ли 
просто питам эащото тука в моя град има мн от ромите които носят телефони от чужбина эаключени.. благодаря предварително

просто питам эащото тука в моя град има мн от ромите които носят телефони от чужбина эаключени.. благодаря предварително
Не, таймерът с обратно броене си продължава и като приключи, ако правиш още неуспешни опити накрая ще се наложи да го носиш на сервиз, защото няма да имаш право на повече опити.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2